space

space

If I feel

Pazartesi günlerinden nefret ediyorum. AMA NASIL.

Ve bu pazartesi gününden daha bir nefret ediyorum çünkü, annem hasta oldu. Mavişinin kaybolmasına dayanamadı sanırım. KOLAY MI KIZAAM, kadının otorite foş yani. FOŞ.

Ama pazartesilerden GERÇEKTEN nefret ediyorum. Bazen o kadar nefret ediyorum ki, Beatles bile durumu kurtaramıyor. 
Aklımdan sürekli olarak John Lennon'un öldürüldüğü, George Harrison'ın gırtlak kanserinden öldüğü ve iki Beatle'ın her an ölebileceği gibi şeyler geçiyor. Üzülüyorum hamına koyayım, çok üzülüyorum.

Bazen aklıma ben geliyor. Bazen insanların beni sevimli bulmadıklarını düşünüyorum. Sanki bana acıyorlar. Aslında bu sikimde bile değil. Aslında sikim bile yok. Olsa güzel olur muydu bilmiyorum. Neyse. 

Bazen aklıma kurduğum folloş cümleler geliyor. O cümleleri seviyorum ama, bilmiyorum. Bilemiyorum. Bazen her şeyin amına koymak ve artık küfretmemek istiyorum. Bilemiyorum. 

Bazen sigara içmeye başlasam içimdeki boşluk karizmatik bir şekilde dolar mı diye düşünüyorum ama YOK. Sigara içebilmek için bile biraz zeka gerekiyor. BİR GRAM FALAN. Benim beynim bana anca yetiyor zaten. Hatta yetiyor mu onu bile bilmiyorum. Yetiyonuz mu lan? -salak çocuk sesi-YETİYORUZ EVET EVET 
Yetiyorlarmış. Şimdi kameralarımızı Ankaraya çeviriyoruz. 

Bazen kendimi alkole vursam mı diye düşünüyorum ama YOK. Bira şişesini çakmakla açamadığım sürece bu işlere bulaşmayacağım, YEMİNİM VAR. 

Bazen her şeyi bırakıp, greenhorn'a gitmek istiyorum. Hatta bazen o kadar çok gitmek istiyorum ki, içimdeki NAH GİDERSİN diyen gence aldırmayıp, dersane çıkışı Greenhorn dolmuşlarına atlayasım geliyor. Greenhorn dolmuşları, evet.

Bazen kendimi o kadar çok kaybediyorum ki, Çılgın Bediş'i harul hurul arayıp bütün bölümlerini izleyesim, Dexter'ın cinayet işlerken giydiği o sivisşörtü bulup okula giderken giyesim ve Dexter izleyen genç kesime korku dolu anlar yaşatasım, Winchester kardeşler gibi iblis yolunda can veresim, iblis görünce altıma sıçasım geliyor.

Bilim adamları ve klinik psikologlar buna ergenlik diyor, salaklık diyor, BU ÇOCUK NASIL NEFES ALIYOR diyor.
Ben bazen  nefes alamam, onun dışında bir problemim yok. 
Şimdi, ÇIKIN DIŞARI.


 

3 yorum:

  1. hepimiz ergenler olarak cayır cayır yancaz bak gör.
    ayrıca ne bu melankoliklik lan. azıcık toplan et. hiç hoş değil.

    YanıtlaSil
  2. ergenlik siker en amiyane tabirle.ve biz bunu yaşamaya mahkumuz.çok çirkinim böööööööğüüü der ve giderim.

    YanıtlaSil
  3. oluum anneme sordum ergenliğe giriyormuşum 17 yaşında. sesim bile kalınlaşıyor.

    YanıtlaSil