space

space

Din karşlerim

Merhaba çok sevgili din kardeşlerim.
Fotoğrafta göremiyor olduğunuz çok sevgili din kardeşiniz, şu fotoğrafı çekerken Antalya'ya doğru yol alıyordu. Cadde ışığına varış anını doğru hesaplayamadığı için böyle mal bir fotoğraf olmuştu. Belki de fotoğrafın mallığı, fotoğrafı çeken/ fotoğrafı çeki- ÖF BE AMAAN.


Çok sevgili din kardeşiniz bu anlamsız çalışmadan sonra içine sıçtığı telefonunu eline alıp, One Direction arşivine daldı. Çünkü çok sevgili din kardeşiniz, siz görmeyeli One Direction için tüm dünyayı karşısına alıyor, yıllar önce The Beatles'ı ilk dinlediği günlerdeki gibi; One Direction kliplerini açıp mutluluktan ağlıyordu. Hatta çok sevgili din kardeşiniz, RÜYASINDA HARRY'DEN HAMİLE BİLE KALMIŞTI.


Sonra din kardeşiniz uyudu, uyudu, uyudu. Uyandığında sabah olmuştu. Hemen bir bardak su içti; ve ardından her yolculuk yapan yunivörsitili din kardeşi gibi koltukların arkasındaki televizyondan fotoğrafını çekti...


Çok sevgili din kardeşiniz Antalya'ya ayak bastığı anda, görgüsüz Akdeniz Üniversitesi'nin ŞEHRİMİZE HOŞGELDİNİZ :)))))))))))))))))))))) afişleriyle karşı karşıya geldi. Ama üniversitesi görgüsüzse, o daha da
görgüsüzdü. O yüzden bu karşiniz NE KADAR ARAKLANABİLECEK ŞEY VARSA ÜNİVERSİTEDEN ARAKLADI...

Kayıt ıvır zıvır sıralarında olayları hiç belgeleyemedim çünkü o an kampüsün ebesinin amı kadar geniş olmasına, iletişim fakültesinin karşısında OKULUN STADYUMUNUN OLMASINA?!, havanın anlamsız sıcaklığına, Kaleiçi'ne gideceğim diye bindiğim Kalekapısı dolmuşuna ölesiye küfür ediyordum. Neyse ki üniversite çok güzeldi ve acayip derecede yeşildi. Öğrenciler ağaçların altında uyuyordu ve bazı öğrenciler karton sigara almayı düşünüyorsak, indirim yapabileceklerini söylüyordu. KARTON SİGARADA İNDİRİM DEDİKLERİ ANDA ÜNİVERSİTEYİ ÇOK SEVMİŞTİM.

Sonrasında uyuya uyuya eve geldim. EVE GELİR GELMEZ D&R'A KOŞTUM.

But I need that one thing...
Hoşçakalın çok sevgili din kardeşlerim.

6 yorum:

  1. öncelikle sevgili din kardeşim, Antalya'yı kazanmana sevindim. yeni evimizin ilerisinde bir yunivörsitide okuyorsun, güzel bir şey. kaleiçi'nde KABARE diye bir bar vardır, orası güzel bir bardı. tavsiye ederim. lakin ben gidemiyorum, grubum ve ben orada sahne aldığımız ilk akşam basıldık ve nezarette yattık. siksen gitmem. onun dışında, şu kartoncular hakkında. tamamen kaçak sigara satıyorlar. sigara hakkında "dolu" diyorlarsa, uyuşturucu satıyorlar demektir. bu konuda dikkatli olmalısın. Antalya'ya ayak basar basmaz öğrenciden sigara alırsan kazık yersin, Işıklarda güzel bir kaçakçı vardı yanlış hatırlamıyorsam, her ne kadar ucuza satsalar da bil ki komisyon koyuyorlar. ben de yarın Meltem'e gideceğim, hatta buradan çıkıp Antalya'ya indiğimde ilk durağım her seferinde üst geçit oluyor. hep kahvaltımı Güneş Fırını'nda yaparım. çok güzel bir yer, tavsiye ederim. lise hayatım küçük parkta geçti, yahu bildiğin duygulandım şu anda. söyleyeceklerim bu kadar, eğer merak ettiğin veya sormak istediğin bir şey olursa çekinmeden bana ulaşabilirsin. sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. YAHU SENİ ALLAH GÖNDERMİŞ YA LA!

    YanıtlaSil
  3. SEN BİRAZ ŞEKERSİN SANIRIM...

    YanıtlaSil
  4. kaçıncı yazışım sayamadım la. yayınlanmıyor bir türlü. ulaşmak istersen bilgilerim profilimde işte

    YanıtlaSil
  5. Larienim karabiberim; lan ben seni cok ozluyom ya. Bi de gorussek hayatim seni ozlemekten ibaret olacak sanirim.

    Aya; cok cilgin kisaltma yaptim. Ulasirsam yakani birakmam bilmis ol....

    YanıtlaSil
  6. olm ben yalnızlıktan akasya durağı izliyorum, asıl ben bırakmam. ulaşacaksan feysbukta bir gözüm arkadaşlık isteklerinde.

    YanıtlaSil